Om du har en verksamhet där utomhusmiljön på ett eller annat sätt är avgörande för om kunderna lockas till din verksamhet eller inte är det avgörande att utomhusmiljön är attraktivt. Med hjälp av askkoppar för utomhusbruk undviker du risken för att människor slänger sina cigaretter på marken. Läs mer om askkoppar för utomhusbruk här nedan.

Oavsett om du driver en butik eller har någon annan form av lokal dit människor kommer för att ta del av dina produkter eller tjänster så kan utomhusmiljön vara avgörande för om människor blir avskräckta eller lockade att besöka er verksamhet. Med hjälp av tåliga och rejäla askkoppar för utomhusbruk kan ni hålla marken fri från cigaretter.

Olika varianter av askkoppar

Askkoppar finns i en rad olika varianter. Bland annat finns det vägghängda askkoppar som du enkelt monterar på en lämplig vägg. En stor fördel med dessa är att avfallet göms undan i en liten ask. Se till så att de askkoppar du köper för utomhusbruk tål det nordiska klimatet.

Om du föredrar en askkopp som ställs på ett bord så finns det självklart även sådana varianter att välja bland. Dagens moderna askkoppar är ofta riktigt snygga och kan verkligen pryda sin plats. Om du är intresserad av att få veta mer om askkoppar för utomhusbruk och kanske beställa några till din verksamhet kan du läsa mer här.

Spara tid och pengar

Lagarna kring rökning har gjort att rökare befinner sig allt mer utomhus. Genom att montera askkoppar kan du spara en hel del tid eftersom du inte kommer behöva städa undan cigarettavfall i lika hög grad.

I förlängningen sparar du mycket pengar eftersom städning alltid kostar, oavsett om du gör den själv, om du har personal som städar eller om du anlitar en extern städfirma. När du har monterat upp dina askkoppar kommer du märka hur mycket trevligare utomhusmiljön blir på sikt.

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here